Een nieuwe Hormann voordeur aanschaffen

Bij het kopen van een nieuwe voordeur dient deze uiteraard aan een aantal eisen te voldoen. Zo moet een voordeur goed isoleren, passen bij de uitstraling van uw woning en inbraakveilig zijn. Een Hörmann voordeur aanschaffen zorgt ervoor dat uw voordeur aan al deze eisen ruim voldoet. Deurdacht garage en voordeuren Specialist is een officiële Hörmann partner en al onze voordeuren zijn dan ook van het merk Hörmann. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Een zeer complete voordeur voor uw woning

In ons assortiment vindt u stalen en aluminium voordeuren van Hörmann met een lange levensduur en uitstekende eigenschappen. Een voordeur van Hörmann is voorzien van onder andere:

  • een 5- of 9-voudig veiligheidsslot
  • een deurblad van 65 tot 100 mm dik
  • 3D-rolscharnieren
  • RVS binnenkruk
  • profielcilinder met nood- en gevarenfunctie
  • optioneel een thermisch onderbroken kozijn
  • optioneel een RC 2-veiligheidsuitrusting

De voordelen van een Hörmann voordeur

Stalen en aluminium voordeuren zijn in opkomst en dat is niet voor niets het geval: ze zorgen namelijk voor een uitstekende isolatie en zijn eenvoudig te onderhouden. Daar komt nog bij dat ze mooi aansluiten op de uitstraling van een moderne woning en een lange levensduur hebben. Doordat de sloten in de deur geïntegreerd zijn, zijn u en uw woning goed beveiligd tegen inbraak en zijn er geen sloten zichtbaar aan uw fraaie voordeur. Wij hebben de ThermoSafeThermoCarbon en Thermo65 voordeuren van Hörmann in verschillende uitvoeringen in ons ruime assortiment.

Uw Hörmann voordeur aanschaffen bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist

Deurdacht garage en voordeuren Specialist biedt naast 3 types voordeuren ook andere producten van Hörmann zoals garagedeuren en deuraandrijvingen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel ons via telefoonnummer 06 50 61 26 68. Wij informeren u graag over het merk Hörmann en de voordeuren in ons assortiment.