ThermoSafe voordeuren van Hormann

energiebesparende-voordeur-thermosafe

Wanneer u zoekt naar een nieuwe voordeur, dan mag deze bijzonder zijn. Een voordeur is immers representatief voor uw woning. Daarnaast is het belangrijk dat uw voordeur voldoet aan strenge veiligheidseisen in combinatie met hoge warmte-isolatiewaarden. ThermoSafe voordeuren behoren tot de nieuwe generatie. Ze zijn elegant, voorzien van een uitstekende isolatie en ongeëvenaard qua veiligheid. 

Elegante voordeuren in stijl

Zeer smaakvol en luxueus is het ontvangst met een voordeur van deze nieuwe generatie. Daar waar andere voordeuren een omlijsting hebben, is deze hier volledig weggewerkt. Zo ontstaat er een mooie ruime aanblik. Het aanzicht aan de binnenkant is zodanig ontworpen dat het in goede eenheid is met de rest van uw binnendeuren. Een absoluut pluspunt. 

Uitstekende warmte isolerende voordeuren

ThermoSafe voordeuren voldoen aan alle eisen voor lage-energiewoningen. Zo zijn de waarden voor geluidswering uitstekend en worden de deuren voorzien van 3-voudige thermisch isolerende beglazing. 

Veilige beglazing en inbraakwerende sluiting

Aan zowel de binnen- als de buitenzijde zijn de voordeuren voorzien van gelaagd veiligheidsglas (VSG). Het verzekert u van maximale veiligheid. Bij een breuk splijten de glassplinters waarna ze blijven plakken aan de inliggende folie. Hierdoor is gevaar voor letselschade uitgesloten en is doorgrijpen vrijwel onmogelijk. Verder is de scharnierzijde van de deur beter beschermd tegen optillen en zijn de voordeuren uitgerust met een meervoudige vergrendeling. Zodra de deur wordt gesloten, draaien stalen haken en grendels in stalen slotpalen. Kiest u voor een aluminium ThermoSafe voordeur, dan kiest u voor hoge kwaliteit voor vele jaren, een hoge warmte-isolatie, stevigheid en maximale veiligheid! 

Voortman Deuren Specialist helpt u graag! 

Neem ook een kijkje bij de ThermoCarbon en Thermo65 voordeuren op onze website. Daarnaast kunnen wij u ook helpen aan verschillende garagedeuren. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 06 50 61 26 68 of per e-mail info@deurdacht.nl.