Wat is een goede voordeur? 

Wat is een goede voordeur? Deze vraag krijgen wij vaak. Is uw voordeur na jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Dan bent u bij Deurdacht aan het juiste adres. Wij verkopen voordeuren van uitstekende kwaliteit. Deze deuren zien er niet alleen goed uit, maar hebben bovendien een lange levensduur. Natuurlijk wilt u een hoogwaardige voordeur kopen. Maar wat is een goede voordeur precies? Daar vertellen wij u graag meer over. 

De eisen voor een goede voordeur

Een goede voordeur moet aan diverse eisen voldoen. Ten eerste moet de voordeur er mooi uit zien. De voordeur is namelijk toch het eerste wat uw visite van uw huis te zien krijgt. Daarnaast moet een goede voordeur lang mee gaan. U wilt u namelijk niet dat u uw voordeur over enkele jaren weer moet vervangen.

Een andere eis voor een goede voordeur, is dat deze een hoge isolatiewaarde heeft. Dit is niet alleen goed voor uw energierekening, maar ook voor het milieu. Met een hoge isolatiewaarde hoeft u namelijk minder te stoken. Tot slot is een goede voordeur inbraak werend. Met een goede voordeur houdt u inbrekers fijn buiten.

De deuren van Deurdacht

De voordeuren van Deurdacht voldoen stuk voor stuk aan bovenstaande eisen. Bovendien hebben wij een groot assortiment deuren. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte deur te kopen. Dit kan een ThermoSafe voordeur zijn, maar ook een ThermoCarbon voordeur of een Thermo65 voordeur. Meer weten? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Nieuwe voordeur kopen? Wij staan voor u klaar

Wilt u een nieuwe voordeur kopen? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor advies van een Hörmann expert raden wij u aan een afspraak te maken